Agenda & Reserveren

Wilt u weten wanneer deze vakantievilla Noorduynen 20 vrij is, kijk dan hieronder in de online boekingsmodule van Roompot Verhuur (RP). U ziet dan ook de bijbehorende prijzen.

RP hanteert wisselende huurprijzen per periode, maar past diverse kortingen toe zoals last minute, 50+ korting, jonge gezinnen korting. Vaak is er ook nog een lastminute korting, die kan oplopen tot 30%. De prijs wordt vermeerderd met de lokale kosten van €1,93 per persoon per nacht, verplichte schoonmaak €25 en de eenmalige €25 reserveringskosten. De borg van €65,- krijgt u na thuiskomst weer teruggestort, mits het huis in orde is. Als u via deze site boekt, betaalt u geen €19 voorkeurskosten voor deze woning.

U kunt gelijk de vakantiewoning online boeken. Roompot Verhuur verzorgt verder uw gehele boeking, de toegang-keycard en verstrekt alle benodigde informatie over deze vakantiewoning en het vakantiepark Noordezee Residence Cadzand-Bad. In de boekingsmodule kunt u betalen via Ideal, maar ook aangeven dat u later betaalt, of bij aankomst bij de Receptie indien het vlak van tevoren is. Afhankelijk van de tijd die tussen het maken van de boeking en de vakantie zit, moet u steeds een deel betaald hebben.

Let op: deze vakantiewoning is huisdiervrij en rookvrij.

 

Geniet van een onbezorgde vakantie in een vakantiehuis tussen water en zee!

Last Minutes

Op de hoogte blijven?